Sommarstuga

Den mysiga stugan ligger lite avskilt på gården med mycket natur omkring. Man har utsikt över betesmarken och den 90 ha stora skogen med vilt, bär och svamp nära till hands. Perfekt för härliga promenader.

Stugan värms upp med el-element och det finns en kamin. Uppe finns två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Det finns även en spjälsäng om det behövs. Nedervåningen har en öppen planlösning med vardagsrum och kök. Det finns ett litet badrum med dusch och wc samt en tvättmaskin. Det finns dock ingen TV. I trädgården finns grill och en plats där man kan tända en liten brasa.

Om man vill är det möjligt att få en rundvisning på gården och uppleva hur det går till på en mjölkgård nu för tiden.

Det är fyra kilometer till byn Tjällmo där det finns en Ica Nära och Tjällmo Gästgiveri. På sommaren finns där sommarkafé med hantverk och strax intill ligger ett hembygdsmuseum.

Tio kilometer bort ligger det härliga Småängsbadet med minigolf, brygga och strand där man kan bada, även lämpligt med småbarn.

Tjugo kilometer bort ligger Borensberg med Ica, vårdcentraler, tandläkare, bankomat,  Göta kanal, minigolf, Östenssons och Högby Spa.

Andra orter i närheten är Linköping och Motala som båda ligger ca 45 km bort.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ